OnePlus 3 în varianta aurie va fi pus în vânzare pe data de 1 august în Europa; iată detalii

1.386 ori
<b>OnePlus 3 în varianta aurie va fi pus în vânzare pe data de 1 august în Europa; iată detalii</b>Astăzi cei de la OnePlus ne dezvăluie prin intermediul unei postări de pe forumul oficial, data la care utilizatorii vor putea achiziționa varianta aurie a phablet-ului OnePlus 3. Acest model arătos a fi disponibil pentru clienții europeni pe data de 1

Prin intermediul forumului oficial, compania chineză OnePlus ne prezintă astăzi data la care clienții vor putea achiziționa varianta aurie a phablet-ului OnePlus 3, nuanță numită de aceștia - Soft Gold. Ei bine, această versiune mai specială va putea fi cumpărată de către doritori pe data de 1 august începând de la ora 13:00 (ora României)  - fiind vorba despre o sesiune de vânzare destinată țărilor europene. 

OnePlus 3

Cum este de așteptat, noul model se face remarcat doar prin nuanța diferită de culoare, dotările sale hardware fiind aceleași: display Full HD de 5.5 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 6 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare. Avem o cameră foto principală de 16 megapixeli alături, un senzor frontal de 8 megapixeli, un scanner de amprente și Android 6.0 Marshmallow.

După cum ați aflat atât luna trecută, cât și acum câteva zile, OnePlus 3 se află pe primul loc în topul celor mai populare smartphone-uri high-end de pe Mobilissimo pe luna iunie, respectiv iulie. Posibil ca odată cu sosirea lui Samsung Galaxy Note 7, modelul chinezilor să cadă cel mai probabil pe locul 2.

Mulțumim pentru pont lui Nicolae Minga!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×