Windows 10 Mobile Build 10149 este disponibil acum via OTA pentru cei din programul Insider

Autor:  | Publicat în:  Windows 983 ori
<b>Windows 10 Mobile Build 10149 este disponibil acum via OTA pentru cei din programul Insider</b>Chiar aseară vă informam aici despre faptul că Windows 10 Mobile &icirc;n versiunea Build 10149 a scăpat pe web &icirc;ntr-o variantă pre-release. Astăzi, iată că Microsoft face publică această versiune numai pentru cei din programul Insider....

Chiar aseară vă informam aici despre faptul că Windows 10 Mobile în versiunea Build 10149 a scăpat pe web într-o variantă pre-release. Astăzi, iată că Microsoft face publică această versiune numai pentru cei din programul Insider.

Noua versiune sosește via OTA și beneficiază de câteva modificări la capitolul interfață de utilizare, îmbunătățiri ale asistentului virtual Cortana, schimbări în cadrul browser-ului Microsoft Edge, cât și de noi aplicații stock.

În cazul în care sunteți și voi membri Windows Insider, tot ce aveți de făcut este să intrați în meniul de setări de pe telefon, și ulterior alege opțiunea Phone Update. Desigur, după acest eventual update, trebuie să ne așteptăm și la unele bug-uri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×