O nouă listare Zauba indică un preț de 341 dolari pentru OnePlus 3 în varianta cu 64 GB de stocare și 4 GB RAM

1.352 ori
<b>O nouă listare Zauba indică un preț de 341 dolari pentru OnePlus 3 în varianta cu 64 GB de stocare și 4 GB RAM</b>Datorită site-ului Zauba ce urmărește importurile ajunse în India, aflăm astăzi care ar putea fi prețul lui OnePlus 3 în varianta cu 64 GB de stocare și 4 GB memorie RAM. Ei bine, prin intermediul acestor documente, s-ar părea că produsul va costa 341 $

Au mai rămas doar două zile până la evenimentul de lansare oficial pregătit pentru OnePlus 3 - un flagship ce de această dată schimbă lucrurile la capitolul design. Dacă modelele precedente ne întâmpinau cu carcase unibody din policarbonat, acum compania chineză decide să meargă pe un corp metalic în cazul noului flagship.

Lansarea sa este programată pentru ziua de 14 iunie (ora 19:30 - ora României), iar potrivit informațiilor primite se pare că doritorii vor putea achiziționa noul device prin intermediul unui magazin VR inedit. Între timp aflați că telefonul tocmai ce și-a făcut apariția în baza de date Zauba, site-ul ce urmărește importurile de produse ajunse pe piața din India.

Din aceste documente reiese faptul că pe data de 9 iunie au fost importate 7200 unități OnePlus 3 cu 64 GB de stocare - modele ale căror preț ajunge la suma de 2.46 milioane dolari. Astfel, prețul unui produs este de 341 dolari, fiind vorba aici despre versiunea ce ne aduce 4 GB memorie RAM. 

Există și unele informații potrivit cărora modelul cu 32 GB memorie internă și 4 GB RAM va costa 305 dolari. De asemenea, o a treia versiune este așteptată să vină cu 6 GB RAM la bord. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×