MKBHD postează deja review-ul pentru OnePlus 3, iată ce are de spus despre noul flagship!

2.089 ori
<b>MKBHD postează deja review-ul pentru OnePlus 3, iată ce are de spus despre noul flagship!</b>Marques Brownlee, a.k.a MKBHD este unul dintre cei mai celebri youtuberi din zona tech, acesta având la ora actuală nici mai mult nici mai puțin de 3.500.000 abonați pe canalul său. Acesta reușește să atragă publicul prin recenziile sale foarte bine puse

Aseară la scurt timp după ce prezentarea lui OnePlus 3 lua sfârșit, pe platforma de video-sharing YouTube și-au făcut apariția și primele recenzii pentru noul terminal din zona flagship - un astfel de clip sosind chiar din partea lui Marques Brownlee. Într-un video review de aproximativ 12 minute acest ne vorbește despre noul telefon, și desigur despre punctele forte și slabe ale dispozitivului.

Din start, MKBHD afirmă că design-ul este punctul principal de atracție la flagship-ul OnePlus din acesta an, compania optând pentru o carcasă metalică unibody cu linii simple și fără alte elemente în plus. Se apreciază forma rotunjită a carcasei, dar și plasarea unui slider pentru schimbarea profilului de sunet, o dotare întâlnită pe OnePlus X. 

În schimb, youtuberul nu poate să nu critice protuberanța camerei de pe spate ce este destul de generoasă, similară cu cea întâlnită pe Galaxy S6 dacă doriți o comparație. În continuare se vorbește despre bateria de 3000 mAh aflată la interiorul acestui produs, o unitate care deși nu a impresionat printr-o autonomie foarte bună, a reușit să câștige puncte în plus tocmai datorită tehnologiei de încărcare rapidă Dash Charge.

De asemenea, există și o secțiune dedicată în clipul de mai sus în care Marques ia la puricat camera foto de 16 megapixeli regăsită pe OnePlus 3. După cum știți, noul telefon vine cu display FHD AMOLED de 5.5 inch, cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și cu 6 GB memorie RAM. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×