LG V10: Design masiv şi solid, pe bază de oţel şi material elastic

1.309 ori
<b>LG V10: Design masiv şi solid, pe bază de oţel şi material elastic</b>LG V10 mizează pe masivitate şi soliditate la capitolul design, nefiind genul de model pe care îl ţii în buzunarul din spate de la jeanşi. El arata dur şi solid şi vine cu un şasiu Dura Guard, fabricat din oţel inoxidabil 316L acoperit cu oxid de crom..

LG V10 mizează pe masivitate şi soliditate la capitolul design, nefiind genul de model pe care îl ţii în buzunarul din spate de la jeanşi. El arată dur şi solid şi vine cu un şasiu Dura Guard, fabricat din oţel inoxidabil 316L acoperit cu oxid de crom, care e capabil să vindece zgârieturile, în stil G Flex. Apoi avem şi protecţia Dura Skin, un strat din material elastic, ce aduce cu siliconul şi e de 2 ori mai rezistent la zgârieturi decât plasticul şi de 10 ori faţă de aluminiu.

V10 este un phablet de 5.7 inch, ca şi Nexus 6P, doar că este mai gros şi mai greu. Astfel, acolo unde Nexus 6P măsoară 7.3 mm în grosime şi cântăreşte 178 de grame, LG V10 vine cu o talie de 8.6 mm şi greutate de 192 grame. E un device masiv, dar cu aderenţă foarte bună şi evident puteţi uita de utilizarea cu o singură mână.

E totuşi comod în felul său şi are un spate cu textură cauciucată, cu un capac uşor de înlăturat. Acest telefon are parte şi de certificarea MIL STD 810G pentru rezistenţa la şocuri, deci îl puteţi scăpa pe jos, de la o înălţime nu foarte mare totuşi şi va supravieţui. Solid ca un tanc şi arată ca un tanc.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×