OnePlus 3 apare în GeekBench sub forma a două variante diferite; acestea vin cu 4, respectiv 6 GB RAM

1.173 ori
<b>OnePlus 3 apare în GeekBench sub forma a două variante diferite; acestea vin cu 4, respectiv 6 GB RAM</b>OnePlus 3 urmează a debuta oficial pe data de 15 iunie în cadrul unui eveniment cu totul și cu totul special ce se va axa pe mediul virtual. Acest telefon va sosi în 2 sau 3 variante diferite pe piață, un detaliu pe care și GeekBench îl confirmă astăzi

Luna iunie se anunță incendiară din punct de vedere al lansărilor de terminale mobile, o perioadă în care așteptăm atât flagship-ul celor de la Motorola intitulat Moto Z, dar și noul smartphone OnePlus 3. Acesta din urmă va debuta oficial pe data de 15 iunie în cadrul unui eveniment cu totul și cu totul special ce va pune accentul pe VR.

După cum aflam anterior, acest produs urmează a sosi în 2 sau 3 variante diferite pe piață, lucru pe care și testul benchmark GeekBench ni-l confirmă astăzi. În baza de date GeekBench își fac apariția două modele diferite de OnePlus 3, prima dintre acestea sosind la pachet cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 tactat la 1.59 GHz și cu 4 GB memorie RAM.

Versiunea superioară beneficiază de 6 GB memorie RAM și de același CPU Qualcomm Snapdragon 820. Diferențele dintre aceste două modele sunt notabile, mai ales la testul multi-score unde varianta cu 6 GB RAM obține cu 600 puncte mai mult față de cea cu 4 GB memorie RAM. 

Ca dotări ne așteptăm la un display Full HD de 5.5 inch pentru acest nou smartphone, la un scanner de amprente, și la o cameră selfie de 8 megapixeli.

 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×