OnePlus 3 şi OnePlus 3T îşi primesc ultimele actualizări software; Avem link-urile de download

1.666 ori
<b>OnePlus 3 şi OnePlus 3T îşi primesc ultimele actualizări software; Avem link-urile de download</b>A venit acel moment al nostalgiei şi amintirilor în care sunt trase pe dreapta două telefoane destul de apreciate de acum câţiva ani. E vorba despre OnePlus 3 şi 3T, care au primit ultimele lor actualizări software

A venit acel moment al nostalgiei şi amintirilor în care sunt trase pe dreapta două telefoane destul de apreciate de acum câţiva ani. E vorba despre OnePlus 3 şi 3T, care au primit ultimele lor actualizări software. Le găsiţi cu link mai jos. Telefoanele în cauză au debutat în 2016 şi au fost o surpriză plăcută după un OnePlus 2 oarecum dezamăgitor.

OnePlus 3

Ambele telefoane au debutat cu Android 6.0.1 Marshmallow la bord şi teoretic au mers până la Android 9.0 Pie cu actualizările. La acea vreme făceau o impresie bună cu un corp metalic solid şi un ecran Optic AMOLED luminos de 5.5 inch. OnePlus 3 a venit cu procesor Snapdragon 820, iar 3T trecerea la uşor upgradatul S821.

Fast forward în 2019 şi avem OxygenOS 9.0.6, bazat pe Android Pie şi aducând un changelog mititel:

  • Security patch nou pentru octombrie
  • bug fix-uri şi îmbunătăţiri
  • aplicaţii Google actualizate

OnePlus a făcut o postare pe forumul său oficial, prin care anunţă că aceste două terminale sunt trase la capăt de linie şi că le mulţumeşte posesorilor lor pentru feedback-ul dat în ultimii 3 ani. OnePlus a garantat 24 de luni de actualizări de versiune Android pentru aceste două telefoane și 36 de luni de actualizări de securitate şi alte actualizări generice. OP3 a trecut şi dincolo de fereastra de 36 de luni cu câteva luni extra.

Puteţi lua softurile noi de mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×