OnePlus TV va primi cel puţin 3 ani de actualizări software, conform CEO-ului Pete Lau

1.237 ori
<b>OnePlus TV va primi cel puţin 3 ani de actualizări software, conform CEO-ului Pete Lau</b>OnePlus TV îşi continuă parcursul de "ziuă şi scăparea" în drumul spre lansarea de pe 26 septembrie. Până atunci avem un nou teaser de la CEO-ul Pete Lau, care promit actualizări software generoase pentru acest televizor nou

OnePlus TV îşi continuă parcursul de "ziuă şi scăparea" în drumul spre lansarea de pe 26 septembrie. Până atunci avem un nou teaser de la CEO-ul Pete Lau, care promit actualizări software generoase pentru acest televizor nou.

Vă reamintesc că televizorul va debuta în India pe 26 septembrie, arătând cât de mult contează această țară pentru OnePlus. Acum aflăm de la CEO-ul Pete Lau că noul televizor va primi cel puţin 3 ani de actualizări software Android TV. Trebuie spus şi că OnePlus va oferi o variantă diferită de Android TV-ul pe care l-a văzut pe alte televizoare.

Sincer mă aştept să vedem şi ceva influenţe de la Oxygen OS în interfaţă mai ales. Trebuie spus şi că Android TV are o reputaţie destul de proastă pentru actualizările sale de software. Ele vin greu, bug-urile sunt lăsate nerezolvate multă vreme şi sunt şi probleme de performanţă. OnePlus are de lucru să repare aceasta reputaţie.

OnePlus TV este aşteptat să vină cu un ecran QLED 4K de 55 inch, procesor MediaTek MT5670 quad core, 3 GB RAM şi un Android TV bazat pe Android Pie. Ar trebui să avem şi variante de 43, 65 şi 75 inch, unele cu panou OLED, dar nimic nu e bătut în cuie încă. Aşteptăm şi o telecomandă cu Bluetooth şi funcţii AI pe TV.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×