OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro primesc Android 10 în varianta finală! Update-ul se distribuie acum

1.711 ori
<b>OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro primesc Android 10 în varianta finală! Update-ul se distribuie acum</b>Așa cum am remarcat în ultimii ani, există multe companii din zona smartphone ce aleg să amâne dinadins actualizările software pentru terminalele existente la noile versiuni Android, cu scopul de a împinge în față noi dispozitive

Așa cum am remarcat în ultimii ani, există multe companii din zona smartphone ce aleg să amâne dinadins actualizările software pentru terminalele existente la noile versiuni Android, cu scopul de a împinge în față noi dispozitive cu OS-ul proaspăt preinstalat. Nu și OnePlus totuși, companie care iată în pragul lansării modelelor 7T și 7T Pro anunță sosirea lui Android 10 pe actualele device-uri OnePlus 7 și 7 Pro.

Este vorba despre pachetul software stabil ce vine la scurt timp de la livrarea ultimei versiuni Beta menită să rezolve o parte dintre bug-urile apărute. Distribuirea lui Android 10 + OxygenOS se va face treptat, astfel că ar putea dura câteva zile sau până la o săptămână să ajungă la toți utilizatorii. 

Ca noutăți principale în acest release avem noul UI, permisiuni pentru locație schimbate, cât și opțiunea Game Space ce oferă acces rapid la toate jocurile. Apr și gesturi full-screen și optimizări la nivel grafic. Changelog-ul complet vă este prezentat mai jos:

  • Sistem: actualizare la Android 10, nou UI, permisiuni locație schimbate, opțiune customizare zonă Quick Settings
  • Gesturi full screen: swipe din stânga sau dreapta marginii ecranului pentru acțiunea "înapoi"
  • Game Space: acces rapid la toate jocurile de pe telefon
  • Smart Display: informații inteligente pentru Ambient Display
  • Mesaje: posibilitatea de a bloca mesajele spam prin setarea de cuvinte cheie
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×