OnePlus 3T este un nou model derivat din OnePlus 3, cu ecran Optic AMOLED şi Android Nougat

2.200 ori
<b>OnePlus 3T este un nou model derivat din OnePlus 3, cu ecran Optic AMOLED şi Android Nougat</b>Cei de la OnePlus au în plan ca până la sfârșitul acestui an să lanseze un nou smartphone, și anume o variantă actualizată pentru modelul OnePlus 3. Noul terminal s-ar putea numi OnePlus 3T și este vechiulată prezența unui procesor Snapdragon 821 la bord

Anul trecut OnePlus 2 a fost urmat de OnePlus X, iar în acest an se pare că OnePlus 3 va avea ca model pentru tandem un aşa numit OnePlus 3T. Terminalul e subiect de scăpări azi, el fiind certificat în China sub numele de cod A3010.

Zvonurile afirmă şi că s-ar putea numi de fapt OnePlus 3S sau OnePlus 3 Plus, oricât de repetitiv ar suna al doilea nume. Unul dintre designerii de la OnePlus a postat pe contul său Weibo cu un device menţionat drept OnePlus 3T, de aici şi teoriile legate de noul handset. Ce ştim în acest moment e că smartphone-ul va sosi în următoarele săptămâni, cu ecran Optic AMOLED, mai ales că l-am văzut şi pe Carl Pei, cofondator OnePlus confirmând utilizarea de astfel de panouri pe viitor.

Speculaţiile vorbesc despre prezenţa lui Oxygen OS la bord, de această dată bazat pe Android 7.0 Nougat, iar procesorul Snapdragon 820 va fi înlocuit de un Snapdragon 821 de această dată. Va fi păstrat corpul metalic al lui OnePlus 3 şi încărcătorul Dash Charge, dar nu ar fi exclus să primim şi o baterie mai mare, mai ales dacă apare şi vreun salt de diagonală şi rezoluţie.

Cei 6 GB RAM ar trebui sa fie la posturi, iar camera va fi probabil una de 16 MP sau mai mult. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×