Shadow Blade Zero Review (HTC 10): Shadow Blade 1 refăcut, gratuit şi cu extra nivele (Video)

947 ori
<b>Shadow Blade Zero Review (HTC 10): Shadow Blade 1 refăcut, gratuit şi cu extra nivele (Video)</b>Shadow Blade e unul dintre cele mai reputate platformere de pe mobil şi tableta şi ca atare are şi preţuri pe măsură, de câţiva euro în cele câteva versiuni ale sale. Ei bine, de câteva luni există şi o variantă gratuită numită Shadow Blade Zero..

Shadow Blade e unul dintre cele mai reputate platformere de pe mobil şi tableta şi ca atare are şi preţuri pe măsură, de câţiva euro în cele câteva versiuni ale sale. Ei bine, de câteva luni există şi o variantă gratuită numită Shadow Blade Zero, pe care am testat-o pe HTC 10.

Fiecare nivel nou accesat e însoţit de o reclamă, preţul pe care îl plătim pentru a nu cheltui câţiva euro pe joc. Titlul ocupa 130 MB şi ne pune la controlul unui ninja, care va alerga pe o serie de platforme şi va mătrăşi sniperi, alţi ninja şi tot soiul de soldaţi rivali, unii și cu rachete teleghidate ca arme. Controlul e simplu: avem un buton back şi unul forward, apoi un buton A şi unul B, pentru salturi şi pentru lovituri cu sabia.

Vom aduna simboluri asiatice pentru a obţine toate steluţele la finalul de nivel, iar pe lângă inamici ne confruntăm şi cu capcane, de obicei pe bază de ţepi, flăcări sau chiar lasere. Secţiunile de platforming devin extreme, atunci când trebuie să sărim lungi distanţe fără a avea vreo platformă ca punct de sprijin. Pe lângă capitolele principale din campanie, 3 la număr avem şi un mod hardcore şi unul Downtown, cu capcane mult mai grele.

Review Shadow Blade Zero, joc prezentat pe telefonul HTC 10

Sabia e arma de bază a personajului nostru, dar el va folosi şi un fel cuţite aruncate cu frânghia, precum cele mânuite de ninja-ul dinspre finalul sezonului 1 al serialului Daredevil. Pentru a obţine calificativ maxim în nivele trebuie să terminăm în limita de timp şi să adunăm toate simbolurile, ceea ce nu e uşor deloc. Fiecare nivel durează cam un minut şi acţiunea e foarte rapidă, dar nivelele arată cam toate la fel, fără variaţiuni uriaşe de level design.

Nici inamicii nu sunt foarte variaţi. Grafică arată bine pentru un platformer de mobil, iar animaţiile secventelor de lupta sunt excelente.  Dacă treceţi peste handicapul de a vedea reclame la fiecare nivel nou (nu şi când îl rejucam), atunci veţi savura experienţă. Nota 9 din 10 pentru acest titlu, descărcat de aici.

HTC 10, prețuri actualizate:

Review Shadow Blade Zero, joc prezentat pe telefonul HTC 10

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×