HTC Bolt ar putea fi numit HTC 10 Evo la nivel global; un alt smartphone ce renunță la jack-ul audio

987 ori
<b>HTC Bolt ar putea fi numit HTC 10 Evo la nivel global; un alt smartphone ce renunță la jack-ul audio</b>Deși inițial se zvonea că smartphone-ul HTC Bolt urmează a fi lansat doar pe plan american, iată că acum apare în ecuație posibilitatea ca terminalul să fie lansat la nivel global sub denumirea de HTC 10 evo. După cum știți deja, acest handset va renunțat

Cu toate că inițial, odata cu prima apariție pe web a modelului HTC Bolt se vehicula faptul că acesta ar putea ajunge doar pe piața americană la vânzare, iată că acum apare în ecuație și posibilitatea ca acest HTC 10 fără jack audio să fie lansat la nivel global. Denumirea pe care taiwanezii ar fi ales-o pentru noul produs este HTC 10 evo, detaliu dezvăluit chiar de către Evan Blass a.k.a @evleaks. 

Din punct de vedere hardware se așteaptă ca telefonul să vină cu dotări precum un display de 5.5 inch cu rezoluție FHD sau QHD, cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 și cu 3 GB memorie RAM. Vom mai avea la dispoziție 64 GB spațiu intern de stocare, un port USB Type-C, tehnologia de încărcare rapidă și un scanner de amprente amplasat frontal sub forma unui buton home.

De asemenea, este posibil ca terminalul să ruleze Android 7.0 Nougat din fabrică. Se zvonește că telefonul va fi lansat până la sfârșitul acestei luni prin intermediul operatorului american Sprint, urmând ca ulterior să fie anunțat și pe plan global. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×