OnePlus 6T vs. OnePlus 6T McLaren Edition într-un test de încărcare rapidă; Aflăm ce ne rezervă noua tehnologie Warp Charge 30

2.032 ori
<b>OnePlus 6T vs. OnePlus 6T McLaren Edition într-un test de încărcare rapidă; Aflăm ce ne rezervă noua tehnologie Warp Charge 30 </b>Începutul acestei săptămâni ne-a adus și lansarea lui OnePlus 6T McLaren Edition, o versiune specială a flagship-ului chinez din acest an care pe lângă câteva modificări la capitolul look a venit și cu un boost hardware. Astfel, avem de această

Începutul acestei săptămâni ne-a adus și lansarea lui OnePlus 6T McLaren Edition, o versiune specială a flagship-ului chinez din acest an care pe lângă câteva modificări la capitolul look a venit și cu un boost hardware. Astfel, avem de această dată 10 GB RAM la bord în loc de 8 GB și primim noua tehnologie de încărcare rapidă Warp Charge 30 (30W) .

Test incarcare rapida

Cât despre varianta standard OnePlus 6T, aceasta se bazează pe tehnologia de încărcare Dash Charge de 20W, astfel că upgrade-ul adus în cazul de față este unul considerabil pe hârtie. Dacă asta se aplică și în practică aflăm astăzi pe seama unui test detaliat realizat de către GSMArena care a decis să compare tehnologia Warp Charge 30 cu celelalte soluții de pe piață de la Huawei, Oppo , Motorola și Samsung.

Test incarcare

Primul test pe care îl vedem este cel de încărcare de 30 minute de la 0% unde campion este Oppo Find X Lamborghini care ajunge la  90% în doar o jumătate de oră grație tehnologiei Super VOOC 50W. Pe locul 2 apare Huawei Mate 20 Pro având 74% baterie după 30 minute de încărcare și folosind o tehnologie Super Charge 40W. Podiumul este închis de noul OnePlus 6T McLaren care ajunge la 65% baterie mulțumită noii tehnologii Warp Charge 30W.

În comparație, varianta standard de OnePlus 6T cu Dash Charge la 20W se încarcă la 55% după 30 minute. Moto Z3 și VIVO Nex sunt puțin în spate, în vreme ce Google Pixel 2 XL și Note 9 împart ultimele două poziții din acest clasament. Există mai sus și un grafic care ne dezvăluie care este capacitatea bateriei încărcată în 30 minute pentru aceste telefoane. 

Comparând strict OnePlus 6T (Dash Charge 20W) și OnePlus 6T McLaren (Warp Charge 30W), observăm că diferența nu este chiar atât de spectaculoasă. Pe parcursul completării procesului de încărcare, puterea trimisă de către adaptor este redusă și în final nu economisim chiar atât de mult timp.

Pe de altă parte Oppo cu al său Find X Lamborghini reușeșesc să obțină rezultate deosebite grație celor două baterii de la interiorul telefonului care se încarcă simultan la 50W, astfel că încărcarea cumulată este mai rapidă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×