Primul smartphone 5G OnePlus vine mai devreme! OnePlus 6T McLaren Edition se lansează pe 11 decembrie

2.281 ori
<b>Primul smartphone 5G OnePlus vine mai devreme! OnePlus 6T McLaren Edition se lansează pe 11 decembrie</b>Pe neașteptate astăzi sosește un teaser marca OnePlus referitor la debutul unei variante speciale de OnePlus 6T, model numit OnePlus 6T McLaren Edition ce va sosi oficial pe data de 11 decembrie. Este cazul să ne așteptăm la dotări

Fix când ne așteptam cel mai puțin iată că cei de la OnePlus anunță un eveniment surpriză pe data de 11 decembrie, zi în care vor prezenta oficial smartphone-ul OnePlus 6T McLaren Edition, o variantă limitată a flagship-ului din acest an. Compania chineză colaborează cu producătorul britanic pentru lansarea unui smartphone cu adevărat deosebit ce ar putea aduce și un boost la nivel de specificații.

Evenimentul va avea loc pe 11 decembrie la ora 11:30 (ora României) și din pagina dezvăluită pe oneplus.net observăm câteva indicii cu privire la noul device. În primul rând este așteptat ca terminalul să sosească pe o nuanță de culoare specială, cele favorite fiind portocaliu și roșu, poate chiar în versiuni de tip gradient.

OnePlus 6T McLaren Edition

În al doilea rând, navigând printre slide-urile asociate evenimentului din decembrie ajungem la partea unde sunt dezvăluite câteva dintre dotările device-ului. Avem aici menționat scanner-ul de amprente integrat în ecran, aluzia la navigarea smooth oferită de către device, dar și mențiunea faptului că telefonul va oferi suport pentru standardul de conectivitate 5G.

Aici ne este dezvăluit că pe data de 11 decembrie va fi postat un prim Tweet via 5G folosindu-se un terminal OnePlus 6T McLaren Edition, fapt ce ne poate indica posibila prezență a unui cipset Snapdragon 8150 la bord, soluție care apropo va debuta oficial pe data de 4 decembrie. Nu ar fi exclus să vedem și 10 GB RAM și 512 GB de stocare flash. Aflăm detaliile complete în mai puțin de 2 săptămâni!

Mulțumim pentru pont lui Ovidiu! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×