OnePlus 7 ni se dezvăluie în totalitate; Un facelift minor pentru OnePlus 6T, cu upgrade-uri hardware la pachet

1.541 ori
<b>OnePlus 7 ni se dezvăluie în totalitate; Un facelift minor pentru OnePlus 6T, cu upgrade-uri hardware la pachet</b>După ce ieri publicația winfuture.de ne-a adus detalii proaspete despre OnePlus 7 Pro, dar și imagini noi care prezentau varianta de culoare "Almond", iată că astăzi germanii au și informații despre varianta standard numită OnePlus 7

După ce ieri publicația winfuture.de ne-a adus detalii proaspete despre OnePlus 7 Pro, dar și imagini noi care prezentau varianta de culoare "Almond", iată că astăzi germanii au și informații despre varianta standard numită OnePlus 7. Vedem mai jos o serie de randări cu iz oficial și aflăm care sunt noutățile aduse la pachet, asta pentru că în materie de look avem parte doar de un facelift minor.

OnePlus 7

Așa cum se poate remarca prin intermediul randărilor de față, OnePlus 7 este aproape identic lui OnePlus 6T la capitolul design, singura schimbare observată cu ochiul liber fiind modulul camerei foto duale din spate care acum găzduiește și bliț-ul LED. Ecranul este o unitate de 6.41 inch cu rezoluție FHD+ de 2340 x 1080 pixeli și cu tehnologie AMOLED.

OnePlus 7

Primim un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855 și configurații cu 6 sau 8 GB RAM și 128 sau 256 GB spațiu de stocare flash. Am avea o grilă a earpiece-ului mai generoasă decât la predecesor și aflăm că amplasarea butoanelor fizice și a slider-ului mute rămâne neschimbată. 

OnePlus 7

Scanner-ul de amprente este integrat în display și mai primim port USB-C, respectiv baterie de 3700 mAh. În spate camera duală include un senzor principal Sony IMX586 de 48 mpx cu OIS și deschidere f/1.7 și un senzor secundar de 5 mpx pentru bokeh. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×