OnePlus 7 în varianta standard se dezvăluie în randări, cu design aproape identic lui OnePlus 6T și fără cameră selfie pop-up

887 ori
<b>OnePlus 7 în varianta standard se dezvăluie în randări, cu design aproape identic lui OnePlus 6T și fără cameră selfie pop-up</b>Începutul acestei săptămâni ne-a adus și vești noi despre smartphone-ul OnePlus 7, aflând chiar și o posibilă de dată de lansare și anume 14 mai. Mai devreme descopeream că nimeni altul decât CEO-ul companiei numit

Începutul acestei săptămâni ne-a adus și vești noi despre smartphone-ul OnePlus 7, aflând chiar și o posibilă de dată de lansare și anume 14 mai. Mai devreme descopeream că nimeni altul decât CEO-ul companiei numit Pete Lau a dat startul campaniei de design, afirmând că dezvăluie "ceva" interesant despre noul device joi. Acum apar și randări detaliate din partea lui @onleaks pentru varianta de bază OnePlus 7.

OnePlus 7

Așa cum am aflat anterior, va exista și un model OnePlus 7 Pro care va aduce un plus la nivel de dotări hardware. Pentru cei care vor în continuare să aibă parte de experiența unui OnePlus la un preț mai accesibil va fi lansată o variantă standard care după cum ne dezvăluie randările de față, nu va suferi mari modificări estetice în comparația directă cu modelul OnePlus 6T din toamna anului trecut.

Singura diferență notabilă la capitolul look este regăsită în spate acolo unde pe OnePlus 7 avem un bliț LED inclus în modulul de cameră foto, asta în vreme ce pe OnePlus 6T bliț-ul era separat sub camera foto. Dintr-un motiv sau altul diagonala scade de la 6.41 inch la 6.2 inch și aflăm că device-ul măsoară 8.1 mm în grosime cu o protuberanță de 1.4 mm în zona camerei foto. 

Avem un scanner de amprente integrat în ecran și o amplasare identică a butoanelor fizice, iar potrivit speculațiilor din online acest telefon va oferi 6 G RAM și procesor Snapdragon 855. Aparent prețul ar urma să crească cu aproximativ 25-30 euro raportat la suma modelului de bază OnePlus 6T care costă 549 euro. 

Din câte se pare, cei de la OnePlus aleg să aducă grosul funcțiilor pe varianta OnePlus 7 Pro în vreme ce modelul standard va suferi mici upgrade-uri la nivel de design, ba chiar downgrade-uri dacă ne uităm la scăderea în diagonală. Apropo de modelul Pro, acesta va opta pentru cameră selfie pop-up, până la 10 sau 12 GB RAM și pentru o cameră foto triplă în spate. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×