OnePlus dă startul campaniei de teasing pentru OnePlus 7; CEO-ul companiei va dezvălui "ceva" joi

1.003 ori
<b>OnePlus dă startul campaniei de teasing pentru OnePlus 7; CEO-ul companiei va dezvălui "ceva" joi</b>S-a vorbit mult în ultima săptămână și despre OnePlus 7, flagship pe care îl așteptăm în 2 variante aparent, cea standard și cea Pro care ar putea oferi extra RAM și un ecran mai generos. După ce numele variantei Pro era

S-a vorbit mult în ultima săptămână și despre OnePlus 7, flagship pe care îl așteptăm în 2 variante aparent, cea standard și cea Pro care ar putea oferi extra RAM și un ecran mai generos. După ce numele variantei Pro era confirmat acum câteva zile și după ce ieri am aflat presupusa data de lansare, astăzi nimeni altul decât CEO-ul companiei chineze și anume Pete Lau dă startul campaniei de teasing.

Acesta a remarcat leak-urile asociate lui OnePlus 7 din ultima vreme și afirmă că joi va dezvălui "ceva" despre noul device pe pagina sa personală de Twitter. Cel mai probabil va fi vorba despre confirmarea zilei de 14 mai drept ziua lansării sau poate a unui feature pe care noile telefoane îl vor oferi la bord.

OnePlus 7

Va fi primul an în care compania chineză vine cu două flagship-uri simultan și mă gândesc la posibilitatea ca modelul de bază adică OnePlus 7 să fie varianta mai accesibilă pentru publicul larg, în vreme ce power-userii vor putea opta pentru OnePlus 7 Pro și beneficia de dotări ultra high-end precum 12 GB RAM, baterie mai generoasă și ecran de 6.7 inch (potrivit zvonurilor).

Rămâne de văzut dacă prețul de 549 euro se va păstra pentru varianta de bază și dacă într-adevăr vom avea și un telefon 5G precum sugerează anumite surse din online. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×