OnePlus 7 apare deja în oferta unui retailer, cu preţ şi specificaţii

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 2.912 ori
<b>OnePlus 7 apare deja în oferta unui retailer, cu preţ şi specificaţii</b>OnePlus 7 are un final de săptămână încărcat de scăpări, pentru că l-am văzut apărând prin intermediul unor scăpări de huse şi acum e şi listat de un retailer grăbit. Devine tot mai clar faptul că are un periscop ce integrează camerele

OnePlus 7 are un final de săptămână încărcat de scăpări, pentru că l-am văzut apărând prin intermediul unor scăpări de huse şi acum e şi listat de un retailer grăbit. Devine tot mai clar faptul că are un periscop ce integrează camerele selfie...

Retailerul online în cauză este GizTop, care l-a listat pe OnePlus 7 la suma de 569 de dolari, preţ cam optimist, pentru un flagship de an 2019, fie el şi OnePlus. OnePlus e pe cai mari, între parteneriatul cu T-Mobile, care îi permite să îşi vândă telefoanele direct în SUA şi prezentarea recentă a unui prototip de telefon 5G la standul Qualcomm de la MWC.

OnePlus 7

Revenind totuşi la OnePlus 7 şi listarea sa, aceasta menţionează un ecran de 6.5 inch AMOLED, cu "cea mai rapidă deblocare din lume", dar şi un procesor Snapdragon 855. În spate am avea o cameră triplă, cu senzori de 48 MP + 20 MP + 5 MP, în vreme ce cameră selfie e una pop up de 16 megapixeli. Apar şi 8 sau 12 GB RAM şi 128 sau 256 GB stocare, plus o baterie de 4000 mAh cu încărcare rapidă Dash Charging de 44W.

Telefonul rulează Android 9.0 Pie cu Oxygen OS 9 aplicat peste. Se zvoneşte şi că OnePlus va împrumuta tehnologia de zoom lossless 10X de la Oppo. Mecanismul selfie pop up ar fi ascuns într-un modul mecanic,  care apare când e nevoie de el.

Sunt şi menţiuni dubioase pe acea listă a retailerului, precum "breton picătură", care clar nu mai apare şi o greutate identică cu a lui OnePlus 6T, ceea ce e improbabil.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×