OnePlus 7 Pro apare în noi variante de culoare: Nebula Blue şi Mirror Grey

1.013 ori
<b>OnePlus 7 Pro apare în noi variante de culoare: Nebula Blue şi Mirror Grey</b>OnePlus 7 Pro este la doar 12 zile distanţă de marea sa lansare, iar scăpările continuă. Am văzut recent mostre foto în care zoom-ul optic 3X era pus la treabă, iar acum aflăm şi care sunt variantele de culoare pentru

OnePlus 7 Pro este la doar 12 zile distanţă de marea sa lansare, iar scăpările continuă. Am văzut recent mostre foto în care zoom-ul optic 3X era pus la treabă, iar acum aflăm şi care sunt variantele de culoare pentru OnePlus 7 Pro. Sursa este Ishan Agarwal, care a devenit un zvonac de talia lui OnLeaks sau Evan Blass în ultima vreme.

OnePlus 7 Pro

Cele două variante de culoare se numesc Nebula Blue şi Mirror Grey şi conform sursei mai există şi o versiune Almond, care va fi prezentată de zvonac ulterior. Se pare că telefonul primeşte o versiune albastră în degrade de la albastru deschis jos la albastru închis sus în cazul lui Nebula Blue. Se confirmă iarăşi camera triplă din spate, aliniată vertical şi o talie destul de subţire.

OnePlus 7 Pro

Versiunea Mirror Grey e lucioasă şi are acel gri-maron pe care l-am mai văzut la OnePlus-uri recente. OnePlus 7 Pro este aşteptat cu un corp din sticlă şi metal, cu procesor Snapdragon 855 la interior şi o cameră principală de 48 de megapixeli, care face fotografii de 12 MP mai clare si detaliate prin combinarea pixelilor.

Telefonul dispune şi de o cameră secundară telephoto de 8 megapixeli cu zoom optic 3X şi o cameră ultrawide de 16 megapixeli. Primim şi până la 12 GB RAM şi un ecran cu rată de refresh de 90 Hz, care deja a fost premiat de DisplayMate. Preţul de pornire este de 689 de euro în versiunea cu 6 GB RAM. Aflăm toate detaliile pe 14 mai, cand mai vin si OnePlus 7 si OnePlus 7 5G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×