OnePlus 7 Pro apare în noi variante de culoare: Nebula Blue şi Mirror Grey

951 ori
<b>OnePlus 7 Pro apare în noi variante de culoare: Nebula Blue şi Mirror Grey</b>OnePlus 7 Pro este la doar 12 zile distanţă de marea sa lansare, iar scăpările continuă. Am văzut recent mostre foto în care zoom-ul optic 3X era pus la treabă, iar acum aflăm şi care sunt variantele de culoare pentru

OnePlus 7 Pro este la doar 12 zile distanţă de marea sa lansare, iar scăpările continuă. Am văzut recent mostre foto în care zoom-ul optic 3X era pus la treabă, iar acum aflăm şi care sunt variantele de culoare pentru OnePlus 7 Pro. Sursa este Ishan Agarwal, care a devenit un zvonac de talia lui OnLeaks sau Evan Blass în ultima vreme.

OnePlus 7 Pro

Cele două variante de culoare se numesc Nebula Blue şi Mirror Grey şi conform sursei mai există şi o versiune Almond, care va fi prezentată de zvonac ulterior. Se pare că telefonul primeşte o versiune albastră în degrade de la albastru deschis jos la albastru închis sus în cazul lui Nebula Blue. Se confirmă iarăşi camera triplă din spate, aliniată vertical şi o talie destul de subţire.

OnePlus 7 Pro

Versiunea Mirror Grey e lucioasă şi are acel gri-maron pe care l-am mai văzut la OnePlus-uri recente. OnePlus 7 Pro este aşteptat cu un corp din sticlă şi metal, cu procesor Snapdragon 855 la interior şi o cameră principală de 48 de megapixeli, care face fotografii de 12 MP mai clare si detaliate prin combinarea pixelilor.

Telefonul dispune şi de o cameră secundară telephoto de 8 megapixeli cu zoom optic 3X şi o cameră ultrawide de 16 megapixeli. Primim şi până la 12 GB RAM şi un ecran cu rată de refresh de 90 Hz, care deja a fost premiat de DisplayMate. Preţul de pornire este de 689 de euro în versiunea cu 6 GB RAM. Aflăm toate detaliile pe 14 mai, cand mai vin si OnePlus 7 si OnePlus 7 5G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×