Samsung Galaxy A70s are câteva dotări dezvăluite de TENAA; Este publicată și pagina sa de suport

1.716 ori
<b>Samsung Galaxy A70s are câteva dotări dezvăluite de TENAA; Este publicată și pagina sa de suport</b>În cursul zilei de ieri aveam să aflăm faptul că sud-coreenii de la Samsung pregătesc lansarea unui nou terminal în perioada următoare și anume Galaxy A70s. Se vehiculează faptul că va sosi cu o cameră foto principală

În cursul zilei de ieri aveam să aflăm faptul că sud-coreenii de la Samsung pregătesc lansarea unui nou terminal în perioada următoare și anume Galaxy A70s. Se vehiculează faptul că va sosi cu o cameră foto principală de 64 megapixeli în spate și că debutul ar putea avea loc chiar pe finalul acestei luni. Până când vine confirmarea lansării descoperim astăzi o listare TENAA ce scoate la iveală câteva dintre dotările sale hardware. 

Samsung Galaxy A70s

Ei bine, aflăm că telefonul va opta pentru o baterie de 4400 mAh la interior cu alimentare rapidă la 25W, cu ecran de 6.7 inch și suport dual-SIM. Are următoarele dimensiuni (164.2 x 76.7 x 7.9 mm), identice cu cele ale lui Galaxy A70. Se zvonește că vom regăsi aici același procesor de pe varianta de bază, adică un Snapdragon 675 de 11nm.

Samsung Galaxy A70s

Ținând cont de aceste informații, reiese că singurul upgrade ce va fi adus de către Galaxy A70s va fi reprezentat de către înlocuirea senzorului foto principal de 32 mpx de pe A70 cu unul de 64 megapixeli. Apare și un posibil preț pentru piața din India, de 420 euro și aflăm că pe site-ul Samsung și-a făcut apariția pagina de suport pentru Galaxy A70s (SM-A707F). 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×