OnePlus 7T primeşte schiţe noi de la Evan Blass şi pare să aibă o cameră circulară foarte mare

1.296 ori
<b>OnePlus 7T primeşte schiţe noi de la Evan Blass şi pare să aibă o cameră circulară foarte mare</b>OnePlus 7T a fost scump la vedere în ultima vreme şi nu a avut parte nici de prea multe zvonuri. Lucrurile încep să se mişte azi, când Evan Blass a publicat schiţe ale viitorului terminal, care prezintă o cameră circulară de dimensiuni impresionante.

OnePlus 7T a fost scump la vedere în ultima vreme şi nu a avut parte nici de prea multe zvonuri. Lucrurile încep să se mişte azi, când Evan Blass a publicat schiţe ale viitorului terminal, care prezintă o cameră circulară de dimensiuni impresionante.

Am avut deja o confirmare de la CEO-ul Pete Lau că OnePlus pregăteşte un al doilea telefon 5G în acest an şi că va sosi până la final de 2019, deci ştiam că ni se coace ceva. OnePlus 7T ar putea fi acel model, eventual varianta sa Pro. Evan Blass a partajat online aceasta schiţa, dar nu oricum, ci ca răspuns la un tweet mai vechi al lui Ishan Agarwal, un alt zvonac cu ştate vechi.

confirmare de la CEO-ul Pete Lau că OnePlus pregăteşte un al doilea telefon 5G

Nu avem şi ceva context în plus, specificaţii sau scăpări, aşa că trebuie să speculăm. Varianta "T" de OnePlus a fost o parte importantă a strategiei OnePlus în ultimii ani şi credem că nu va lipsi nici în 2019. Imaginea originală a lui Ishan Agarwal la care răspundea Evan datează din decembrie 2018 şi încă de pe atunci se lua în calcul un OnePlus 7T.

Trecerea la camera circulară ar corespunde cu ceea ce vrea Huawei să facă pe Mate 30 Pro şi ar evita imitaţia Huawei Mate 20 Pro/ iPhone 11/ Pixel 4 cu camera pătrată. Aşteptăm ca OnePlus 7T să aducă şi noul CPU Snapdragon 855+, încărcare wireless, poate chiar şi certificare IP. Cât despre camera aceea rotundă, putem specula o trecere la un setup quad cameră… cu senzor ToF, cameră ultra wide, zoom optic 3X sau mai mult și o cameră principală de 48 MP. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×