OnePlus 7 Pro primeşte un teaser care confirmă camera sa triplă: "We Make Phones"

925 ori
<b>OnePlus 7 Pro primeşte un teaser care confirmă camera sa triplă: "We Make Phones"</b>OnePlus îşi continuă campania de teasere pentru OnePlus 7, de această dată cu un mesaj legat de camera triplă de pe viitorul model Pro. Vă reamintesc că aceste noi device-uri vor fi anunţate pe 14 mai la New York şi

OnePlus îşi continuă campania de teasere pentru OnePlus 7, de această dată cu un mesaj legat de camera triplă de pe viitorul model Pro. Vă reamintesc că aceste noi device-uri vor fi anunţate pe 14 mai la New York şi au mai primit câteva teasere (video aici). Sub hashtagul #OnePlus7Series avem prima confirmare legată de cameră triplă de pe OnePlus 7 Pro.

Mesajul promoţional este acesta: "Clopotele şi fluierele fac zgomot. Noi facem telefoane". Este o aluzie la artificiile de marketing şi denumirile fancy practicate de unii producători de telefoane în ultimii ani. Judecând după ultimele scăpări, dacă OnePlus 7 Pro are cameră triplă, ei bine versiunea de bază va avea doar o cameră duală.

Modelul flagship va veni cu o cameră principală de 48 megapixeli, una telephoto de 8 MP (cu zoom 3x) şi una ultra wide de 16 megapixeli. Judecând după teaser, amplasarea camerei va fi una clasică, cu senzorii aliniaţi vertical în centrul spatelui.  Pe lângă camera triplă, aşteptăm la bord şi un ecran de 90 Hz, procesor Snapdragon 855, o cameră selfie pop up şi o baterie de 4000 mAh cu încărcare ultra rapidă la 30W sau mai mult.

Avem şi preţuri aici. Fanii sau fanaticii OnePlus îşi pot rezerva între timp un bilet pentru evenimentul de la New York pentru 20 sau 30 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×