OnePlus 8 Lite tocmai a scăpat online de nicăieri şi arată ca Galaxy S11e

2.335 ori
<b>OnePlus 8 Lite tocmai a scăpat online de nicăieri şi arată ca Galaxy S11e</b>OnePlus nu a mai experimentat în zona midrange de ceva vreme, cam de 4 ani de fapt, de la OnePlus X. E pe cale să o facă din nou, judecând după o scăpare proaspătă de la @OnLeaks şi 91Mobiles. Oamenii care ne-au adus randări credibile de OnePlus 8 şi..

OnePlus nu a mai experimentat în zona midrange de ceva vreme, cam de 4 ani de fapt, de la OnePlus X. E pe cale să o facă din nou, judecând după o scăpare proaspătă de la @OnLeaks şi 91Mobiles. Oamenii care ne-au adus randări credibile de OnePlus 8 şi OnePlus 8 Pro revin cu un OnePlus 8 Lite de această dată, sub formă de imagini.

Ceea ce vedem aici aduce cu Samsung Galaxy S11e. Avem de-a face cu un smartphone cu ecran plat de 6.4 sau 6.5 inch, cu orificiu sus-central pentru camera selfie. În spate avem o cameră duală într-un modul dreptunghiular, care include şi bliţ şi senzor ToF. Spatele e acoperit cu sticlă curbată pe margini, iar telefonul are rama din aluminiu. Telefonul nu pare să aibă jack audio şi suntem curioşi dacă va avea încărcare rapidă, care nu prea apare pe modele midrange.

Nu are la vede nici cititor de amprente, care probabil e integrat în ecran. Aş paria pe un procesor Snapdragon 7xx la interior, poate un Snapdragon 730G sau noul Snapdragon 765. Probabil mai primim şi 6 GB RAM, o baterie de 3500 mAh să zicem, poate chiar 4000 mAh, încât să justifice talia de 8.6 mm. Cred că în spate avem o cameră principală de 48 MP şi una ultra wide de 12 MP sau 16 MP, iar în faţă o să găsim un senzor de 16 sau 20 MP.

Galerie imagini randări OnePlus 8 Lite

OnePlus trebuie să aibă mare grijă cu preţul ales pentru acest handset. Până în 500 de euro mi se pare corect, poate chiar ceva de gen 449 de euro. Se va duela cu Galaxy A51 şi A71, mai degrabă decât Galaxy S11e, care deja pare mai bine dotat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×