Oppo Reno Ace se lasă admirat în fotografii hands-on; Vedem și un test de încărcare la 65W!

1.757 ori
<b>Oppo Reno Ace se lasă admirat în fotografii hands-on; Vedem și un test de încărcare la 65W!</b>Pe data de 10 octombrie avem notat în calendar și debutul lui Oppo Reno Ace, flagship cu procesor octa-core Snapdragon 855+ ce va inaugura tehnologia de încărcare rapidă SuperVOOC 2.0 la 65W. În așteptarea prezentării

Pe data de 10 octombrie avem notat în calendar și debutul lui Oppo Reno Ace, flagship cu procesor octa-core Snapdragon 855+ ce va inaugura tehnologia de încărcare rapidă SuperVOOC 2.0 la 65W. În așteptarea prezentării sale oficiale avem ocazia ca astăzi să admirăm telefonul în câteva fotografii hands-on, dar și să vedem cât de rapid se încarca bateria sa de 4000 mAh de la interior.

Oppo Reno ACE

Avem pentru început o fotografie hands-on cu telefonul prezentat din față, acolo unde descoperim un panou frontal cu decupaj picătură sus pentru camera selfie de 16 mpx și margini cam groase pentru alura de flagship scoasă aici în evidență. Ecranul este o unitate AMOLED de 6.5 inch cu rezoluție FHD+ și are rată de refresh de 90Hz, scanner de amprente sub display. 

Oppo Reno Ace

Vedem și zona din spate unde se află o cameră cvadruplă (48 mpx f/1.7 + 13 mpx telephoto + 8 mpx ultrawide + 2 mpx bokeh). Cât despre testul de încărcare rapidă la 65W, descoperim că telefonul are nevoie de doar 25 minute pentru a duce bateria de la 25 la 100%. O alimentare de la 0 la 100% ar fi realizată în sub 40 minute aparent.

Secretul din spatele acestei încărcări rapide ține de implementarea a două baterii de 1950 mAh care se alimentează simultan cu o putere mai mare. Astfel se reduce timpul necesar pentru completarea procesului de încărcare. De la Oppo Reno Ace mai așteptăm și variante gradient și până la 12 GB RAM și poate stocare UFS 3.0. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×