OnePlus confirmă prezenţa procesorului Snapdragon 810 la bordul lui OnePlus 2; Acest chipset vine în versiunea 2.1, acum mai "rece"

1.559 ori
<b>OnePlus confirmă prezenţa procesorului Snapdragon 810 la bordul lui OnePlus 2; Acest chipset vine în versiunea 2.1, acum mai "rece"</b>Seria de teasere legate de OnePlus 2 continuă, cu puţin timp &icirc;n urma OnePlus post&acirc;nd pe Facebook o imagine cu procesorul pe care &icirc;l va include pe noul său flagship. Aşa cum ne aşteptam, e vorba despre Snapdragon 810, dar se pare că...

Seria de teasere legate de OnePlus 2 continuă, cu puţin timp în urma OnePlus postând pe Facebook o imagine cu procesorul pe care îl va include pe noul său flagship. Aşa cum ne aşteptam, e vorba despre Snapdragon 810, dar se pare că acesta a primit câteva modificări.

E cunoscut faptul că acest CPU are o reputaţie proastă, de când avea problemele cu supraîncălzirea pe HTC One M9, aparent rezolvate prin thermal throttling. Recent procesorul a captat iar reputaţie negativă, după ce şi Xperia Z4 a atins recorduri de temperatură ridicată având tot un Snapdragon 810 la interior. OnePlus recunoaşte pe blogul sau aceste probleme şi subliniază că inginerii săi au lucrat cu cei de la Qualcomm pentru a optimiza experienţa şi a rezolva orice posibilă problemă.

Creatorii lui OnePlus 2 au testat diferite variante de chipseturi, dar tot Snapdragon 810 oferea cel mai bun raport performanta-consum. Reţineţi că e vorba aici despre o versiune 2.1 a acestui procesor 64 bit octa core, care are deasupra core-urilor gel termic şi există şi plăci de grafit în diferite zone ale handsetului, pentruu a ajuta la disiparea căldurii.

OnePlus asigura că telefonul sau şi procesorul sau trecut prin teste riguroase şi că respectă standardele industriei şi păstrează temperaturi reduse. Compania chineză a ţinut să menţioneze că a creat o tehnologie proprietară, care permite administrarea unui număr mare de sarcini în acelaşi timp pe OnePlus 2, în regim de multitasking.

Să fie OnePlus 2 în sfârşit telefonul cu Snapdragon 810 care nu se încălzeşte exagerat? Dacă ne luăm după posterul neinspirat de mai sus, deja putem să ne gândim la o "topire"...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×