OnePlus lanseză căștile E1+ În parteneriat cu JBL; acestea costă 40$

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.232 ori
<b>OnePlus lanseză căștile E1+ În parteneriat cu JBL; acestea costă 40$</b>Astăzi, OnePlus, celebra companie ce a reușit să devină cunoscută la nivel global prin lansarea smartphone-ului high-end OnePlus One, device de top ce a fost testat și aici la Mobilissimo, anunță lansarea căștilor stereo E1+ în parteneriat cu...

Astăzi, OnePlus, celebra companie ce a reușit să devină cunoscută la nivel global prin lansarea smartphone-ului high-end OnePlus One, device de top ce a fost testat și aici la Mobilissimo, anunță lansarea căștilor stereo E1+ în parteneriat cu producătorul american de soluții audio JBL.

Din punct de vedere tehnic, aceste căști utilizează un driver de 9 mm cu tehnologia JBL PureBass, funcție ce asigură o calitate audio de excepție. Din câte putem vedea și în fotografia de mai jos, printre acesoriile incluse în pachetul căștilor regăsim 3 perechi de dopuri pentru urechi de mărimi diferite.

OnePlus lanseză căștile E1+ În parteneriat cu JBL; acestea costă 40$

Cu această ocazie, OnePlus anunță totodată și lansarea unei ediții speciale de 16 GB Sandstone Black a smartphone-ului OnePlus One ce va sosi în cutie și cu proaspătul set audio E1+. Aflăm că aceste căști vor fi comercializate la un preț de 40$, urmând ca ediția specială OnePlus One să coste 358$.

OnePlus E1+

OnePlus One Sandstone Black

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×