OnePlus 3 se află pe primul loc în clasamentul AnTuTu pe prima jumătate a acestui an

2.241 ori
<b>OnePlus 3 se află pe primul loc în clasamentul AnTuTu pe prima jumătate a acestui an</b>OnePlus 3 se află de mai puțin de o lună pe piață, și iată că performanțele sale nu sunt trecute cu vederea. Cei 6 GB memorie RAM aduși la bord, dar și procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820 ajută device-ul să se poziționeze acum pe locul cu

AnTuTu e probabil cel mai celebru benchmark de pe terminalele mobile la ora actuală, de aceea suntem curioşi de fiecare dată când e publicată o ierarhie a celor mai puternice terminale ce au trecut testul său. Azi vedem topul 10 final pe prima jumătate a acestui an şi după cum ne aşteptam, lucrurile s-au schimbat mult din primul trimestru până acum.

Top 10 AnTuTu

OnePlus 3 se află pe primul loc, având avantajul unui CPU Snapdragon 820 şi a 6 GB RAM, dar şi mulţumită faptului că mişcă mai puţin pixeli decât modelele Quad HD, el având ecran Full HD. Scorul său oficial este de 140.288 puncte, iar la aproximativ 2000 de puncte distanţa se afla Vivo Xplay 5, cu ecran Quad HD, CPU Snapdragon 652 şi 4 GB RAM.

Podiumul e încheiat de LeEco Max 2, cu un scor aproape identic de 138k puncte, iar apoi vine ZUK Z2 Pro. Lista îl mai include şi pe iPhone 6S, dar şi pe iPhone SE, semn că Apple A9 se ţine bine de tot, dar şi pe Galaxy S7 Edge şi ZTE Axon 7. E bizar că nu e nici urmă de Galaxy S7, LG G5 sau HTC 10. Observaţi ce diferenţă e între topul actual şi cel din trimestrul 1, ce avea Xiaomi Mi 5 pe locul întâi. 

Acum Mi 5 e abia pe locul 5. Oare cum va arăta lista la final de an? Prezic că Galaxy Note 7 şi iPhone 7 se vor afla pe podium.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×