OnePlus răspunde la hackingul listei de invitaţii, îl premiază pe cel care a găsit problema

1.825 ori
<b>OnePlus răspunde la hackingul listei de invitaţii, îl premiază pe cel care a găsit problema</b>Scriam &icirc;n această săptăm&acirc;nă legat de faptul că un fan OnePlus pe numele de Jake Cooper ar fi găsit un soi de workaround şi hack, care &icirc;i permitea să urce rapid pe lista de &icirc;nscrişi la primirea unei invitaţii pentru...

Scriam în această săptămână legat de faptul că un fan OnePlus pe numele de Jake Cooper ar fi găsit un soi de workaround şi hack, care îi permitea să urce rapid pe lista de înscrişi la primirea unei invitaţii pentru OnePlus 2. Ei bine, azi OnePlus reacţionează oficial în sfârşit la descoperirea acestui hack.

La ultima verificare, lista includea peste 1 milion de înscrişi, de aici şi disperarea de a urca pe listă, lucru realizat în special dacă recomanzi produsul mai multor prieteni care se înscriu şi ei. Folosind Python şi câteva skilluri modeste de programare, Jake a reuşit să falsifice confirmările de înscriere ale prietenilor şi a urcat rapid în top 1000-2000.

OnePlus a declarat că ştia că era posibil un hack de genul şi a monitorizat tentativele. Se pare că practica nu e foarte răspândită şi au fost deja implementate măsuri de protecţie contra acestor falsuri. A fost promisă şi o filtrare atentă a celor ce ajung în cele din urmă să primească invitaţii. Jack Cooper a primit şi o răsplată pentru sesizarea să şi anume mult râvnita invitaţie.

Ceva îmi spune că hackurile nu se opresc aici totuşi...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×