OnePlus 3 trece prin testele obişnuite de tortură: zgâriat, ars şi îndoit (Video)

2.208 ori
<b>OnePlus 3 trece prin testele obişnuite de tortură: zgâriat, ars şi îndoit (Video)</b>Smartphone-ul OnePlus 3 nu putea trece peste testele de rezistență realizate de către youtuber-ul JerryRigEverything. Acesta din urmă ne prezintă astăzi rând pe rând cum smartphone-ul este pus față în față cu testul de zgârieturi, cu cel de căldură, dar

A venit acel moment când un telefon proaspăt lansat e trecut prin testele obişnuite ale YouTuberului JerryRigEverything. El a luat un OnePlus 3 şi l-a trecut prin furcile caudine ale torturii, după cum au păţit şi Galaxy S7, HTC 10 şi Nexus 6P. Hai să vedem cum s-a descurcat noul model cu 6 GB RAM.

OnePlus 3 a fost anunţat cu o săptămână în urmă şi la primul contact, device-ul a fost considerat la fel de mare ca Galaxy S7 Edge. Totul a început cu un test de zgâriere, pe panoul Gorilla Glass 4 al ecranului, care s-a comportat în grafic pentru un smartphone modern. O surpriză plăcută a fost butonul Home din ceramică, care nu a fost zgâriat nici cu cutterul şi nici cu şurubelniţe speciale.

Şi lentila care protejează camera a fost rezistentă la zgârieturi. Evident, aluminiul din spate a putut fi zgâriat, dar nu extrem de grav. La testul cu bricheta cu flacără aplicată ecranului, unde Galaxy S7 Edge rezistase 14 secunde până a cedat, OnePlus 3 a reuşit fix aceeaşi performanţă, de 14 secunde. Avantajul e că după ce a avut o pată albă pe ecran el şi-a revenit, dar S7 Edge nu.

OnePlus 3 a ajuns şi la testul de îndoire, unde a fost deformat puţin, panoul ecranului ieşind din ramă, dar fără vreo distrugere catastrofică a handsetului. Rama metalică pare foarte solidă. Dacă mă întrebaţi pe mine merită nota de trecere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×