Smartphone-ul Allview X2 Xtreme vine cu un buton dedicat pentru camera foto; primim și o funcție de captură în rafală

1.708 ori
<b>Smartphone-ul Allview X2 Xtreme vine cu un buton dedicat pentru camera foto; primim și o funcție de captură în rafală</b>Allview X2 Xtreme este acel smartphone din portofoliul companiei brașovene ce se poate lăuda cu cele mai bune dotări din gamă, model ce aduce un display Quad HD de 6 inch, 3 GB memorie RAM, un procesor Helio X10, dar și o cameră foto de 24...

Allview X2 Xtreme este acel smartphone din portofoliul companiei brașovene ce se poate lăuda cu cele mai bune dotări din gamă, model ce aduce un display Quad HD de 6 inch, 3 GB memorie RAM, un procesor Helio X10, dar și o cameră foto de 24 megapixeli ce poate realiza fotografii la 120 megapixeli.

De asemenea, telefonul sosește și cu un feature ce a început să fie uitat de către producătorii hardware, și anume un buton dedicat pentru camera foto. Prin intermediul acestei introduceri putem accesa foarte rapid aplicația de cameră foto fără a pierde timp deblocând ecranul său căutând aplicația în cauză.

Primim totodată și funcția Continous Shooting prin care putem realiza până la 20 fotografii în timp record, toate la o rezoluție de 24 megapixeli. După cum ați aflat odată cu lansarea produsului, acesta va fi livrat către clienți începând din data de 5 septembrie, device-ul având un preț de 2.199 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×