OnePlus s-a întâlnit cu fanii săi şi a preluat propunerile lor pentru camerele de pe OnePlus 8, OnePlus 9

1.623 ori
<b>OnePlus s-a întâlnit cu fanii săi şi a preluat propunerile lor pentru camerele de pe OnePlus 8, OnePlus 9</b>OnePlus a început să fie tot mai activă pe piaţa globală, organizând evenimente prin care îşi apropie fanii, dar şi partenerii. Spre exemplu a organizat recent un eveniment Open Ears Forum, practic o întâlnire

OnePlus a început să fie tot mai activă pe piaţa globală, organizând evenimente prin care îşi apropie fanii, dar şi partenerii. Spre exemplu a organizat recent un eveniment Open Ears Forum, practic o întâlnire cu fanii pentru a le asculta ideile şi propunerile. După analiza feedback-ului celor prezenţi la New York, compania a venit cu o listă de promisiuni pe partea foto/video.

Aflăm că pe acel "to do list" se află implementarea unei camere care să aibă expunerea, culorile şi balansul de alb constante pe toţi senzorii. Asta fie că vorbim de camera principală, ultra wide sau telephoto. Ştiţi că există discrepanţe, de culori şi expunere mai ales la camera ultra wide. Pe viitor se mai promite şi captură video 4K cu toate 3 camerele şi alternarea între ele fără lag în timpul filmării. În plus, se discută şi despre captura video cu două camere simultan: wide + ultra wide sau spate + față.

Unele dintre aceste funcţii sunt posibile chiar acum şi vor fi oferite ca actualizări software pe viitor. Altele au nevoie de hardware superior. Gândiţi-vă că multe camere ultra wide nu pot face captură 4K încă, deci pe OnePlus 8 Pro sau 9 vom avea așa ceva. OnePlus a mai promis că va umbla la tonalitatea pielii umane la capturile selfie şi că va aduce un editor video superior în aplicaţia Gallery. Va include suport LUT şi o funcţie de color grading. Cât despre telefoanele viitoare, ele vor avea funcţii de panoramare lină, autofocalizare mai rapidă şi shutter mai rapid.

Chinezii au promis şi Super Stabilization activ la filmare 4K, zoom în time lapse şi Night Mode pentru video. Se discută şi despre Bokeh Video şi ridicarea limitei de minute capturate 4K într-o singură filmare (și Google lucra la asta). Toată lista e aici, inclusiv propunerile fanilor care au fost respinse.

Mai ştiţi altă companie care să se întâlnească astfel cu fanii şi să îi asculte? De admirat!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×