OnePlus 8 apare deja în imagini marca @OnLeaks și mută camera selfie într-un orificiu din ecran

1.633 ori
<b>OnePlus 8 apare deja în imagini marca @OnLeaks și mută camera selfie într-un orificiu din ecran </b>Am ajuns să mă aștept să văd scăpări premature de iPhone 12 sau Galaxy S11, dar un OnePlus 8 e cu adevărat neașteptat. A apărut de nicăieri mulțumită lui @OnLeaks și celor de la Cashkaro. @OnLeaks e omul care a popularizat cameră pătrată a lui iPhone 11

Am ajuns să mă aștept să văd scăpări premature de iPhone 12 sau Galaxy S11, dar un OnePlus 8 e cu adevărat neașteptat. A apărut de nicăieri mulțumită lui @OnLeaks și celor de la Cashkaro. @OnLeaks e omul care a popularizat cameră pătrată a lui iPhone 11 Pro încă din februarie, deci suntem tare atenți la scăpările acestuia.

În primul rând aș spune că nu avem surprize mari aici: rămâne un telefon fabricat din sticlă și metal, cu muchii cât se poate de subțiri, dar fără să o ia pe arătura ecranelor "cascadă". Ce e cu adevărat nou este camera selfie în acel orificiu din ecran, după ce am văzut-o în bretoane și mecanisme pop up pe OnePlus-uri în 2019.

E bizar că avem doar o cameră triplă în spate, deși dacă vă uitați cu atenție între a două și a treia cameră, se mai văd încă două mecanisme optice. Posibil să fie telemetru laser, cameră ToF sau alți senzori de gen. Cred că OnePlus 8 etalează aici cel mai mic orificiu de cameră selfie văzut de mine, mult mai mic decât ce am văzut la Galaxy S10, Note 10 sau Honor View 20.

Galerie foto randare OnePlus 8

@OnLeaks citează obișnuita "sursă de încredere", care i-ar fi confirmat și prezența suportului pentru încărcare wireless la bordul acestui flagship. În plus ar fi și modificări de design pentru difuzorul din zona inferioară. Acesta este mult mai discret decupat față de grilele clasice.

Fișierele CAD disponibile indică dimensiuni de 160.2 x 72.9 x 8.1 mm, iar talia devine de 9.3 mm cu tot cu protuberanță camerei. Ecranul ar avea o diagonală de 6.5 inch. Probabil vom primi și un OnePlus 8 Pro cu 4-5 camere în spate și ceva extra-uri la RAM, ecran, baterie și poate și design ușor schimbat.

Cum vi se pare acest design? Va așteptăm la discuții pe Grupul de Facebook. Cam previzibil aș zice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×