OnePlus sărbătoreşte OxygenOS cu... oxigen, plantând copaci la fiecare tweet cu #OxygenOS

1.315 ori
<b>OnePlus sărbătoreşte OxygenOS cu... oxigen, plantând copaci la fiecare tweet cu #OxygenOS</b>OnePlus are o aniversare importantă în acest weekend, de care probabil nu ştiai. OxygenOS a împlinit 1500 de zile de existenţă, iar cu această ocazie OnePlus promite că va planta câte un copac pentru fiecare tweet cu hashtagul #OxygenOS.

OnePlus are o aniversare importantă în acest weekend, de care probabil nu ştiai. OxygenOS a împlinit 1500 de zile de existenţă, iar cu această ocazie OnePlus promite că va planta câte un copac pentru fiecare tweet cu hashtagul #OxygenOS.

E vorba despre o campanie realizată de OnePlus alături de WWF India, pentru a aduce un plus de oxigen în atmosferă. Numărătoarea de hashtag-uri se face pe parcursul zilei de 14 septembrie şi retweet-urile nu se pun, ci doar tweet-urile. Am văzut în ultimul an numeroase iniţiative de plantare a copacilor, în special în Asia şi Africa, iar având în vedere dezastrul din Amazon din această vară, astfel de proiecte sunt binevenite.

A fost făcută şi o paralelă între plantarea copacilor şi oferirea de actualizări software: va fi un "rollout" treptat, în faze de câteva sute sau mii de copaci, până la realizarea numărului total. Între timp noi aşteptăm un OxygenOS nou pe OnePlus 7T şi 7T Pro, care vor debuta pe 10 octombrie. Noul release va fi bazat pe Android 10 şi ar trebui să ajungă şi pe OnePlus 7, 7 Pro şi seria OnePlus 6 în următoarea lună.

Am avut şi o avalanşă de noutăţi despre telefoanele de toamnă dezvăluite în acest articol, cu accent pe baterii şi camere.

Puteți da tweet de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×