OnePlus 5 și OnePlus 5T primesc actualizarea la OxygenOS 9.0.7 via OTA, cu rezolvări de bug-uri la pachet

701 ori
<b>OnePlus 5 și OnePlus 5T primesc actualizarea la OxygenOS 9.0.7 via OTA, cu rezolvări de bug-uri la pachet</b>Cei de la OnePlus continuă să ofere suport software și pentru terminalele mai vechi, astfel că din această săptămână modelele OnePlus 5 și OnePlus 5T primesc actualizarea la OxygenOS 9.0.7. Update-ul sosește via OTA

Cei de la OnePlus continuă să ofere suport software și pentru terminalele mai vechi, astfel că din această săptămână modelele OnePlus 5 și OnePlus 5T primesc actualizarea la OxygenOS 9.0.7. Update-ul sosește via OTA și aflăm că include patch-urile de securitate din luna iunie, alături de o serie de îmbunătățiri pentru sistem și rezolvarea bug-urilor semnalate de către utilizatori. 

Există acum și modul Fnatic pentru cei care se joacă pe telefon, acesta putând fi activat astfel: Settings - Utilities - Gaming Mode. De asemenea aflăm că în cadrul acestui nou release software există și o nouă funcție de înregistrare a ecranului, cât și funcția de Quick Reply în landscape.

Cât despre fix-uri, avem aici rezolvarea bug-ului cu Speed Dial și aflăm că majoritatea noutăților de față sosesc ca răspuns la feedback-ul dat de către utilizatorii terminalelor pe forumurile OnePlus. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×