OnePlus anunţă noi funcţii pentru viitorul OxygenOS: filmare ultra wide, Zen Mode şi altele

1.292 ori
<b>OnePlus anunţă noi funcţii pentru viitorul OxygenOS: filmare ultra wide, Zen Mode şi altele</b>OnePlus a lansat recent o actualizare pentru OxygenOS (9.5.7) pe telefoanele sale, dar deja vorbeşte despre încă un update important. Avem şi câteva dintre funcţiile noi, precum video ultra wide şi un mod Zen custom

OnePlus a lansat recent o actualizare pentru OxygenOS (9.5.7) pe telefoanele sale, dar deja vorbeşte despre încă un update important. Avem şi câteva dintre funcţiile noi, precum video ultra wide şi un mod Zen custom. O postare de pe forumul oficial OnePlus menţionează aceste detalii despre funcţiile care ar putea ajunge în OxygenOS şi pe terminalele OnePlus.

A se remarca şi faptul că ele au fost dezvoltate urmărind feedbackul utilizatorilor şi cerinţele lor. Membrul de pe forum numit Shine L scrie faptul că a remarcat numeroasele solicitări pentru suport de captură video ultra wide, care va sosi pe viitor. În plus vom vedea şi suport pentru personalizarea acelei "edge lighting", iluminarea marginilor ecranului pentru notificările de pe OnePlus 7 Pro, inspirată de la telefoanele Samsung Galaxy.

Dezvoltatorii OxygenOS au mai lucrat la suport pentru iconuri adaptive în cadrul lui OnePlus Launcher, un Zen Mode custom, care îţi permite să setezi durata şi alte opţiuni ale sale, dar şi limite crescute pentru seria de aplicaţii din Recents. Posibil să apară şi un nou efect sonor atunci când conectezi telefonul la încărcătorul OnePlus cu alimentare rapidă.

Se discută şi despre alternative la Always On Display, foldere în app drawer, un pedometru integrat în OxygenOS şi posibilitatea de a bloca apeluri din zona Settings. Nu ar strica şi o funcţie de gen Digital Wellbeing. După cum am mai spus, OnePlus continuă să aibă una dintre comunităţile cele mai unite şi cu feedback-ul cel mai rapid luat în seamă de companie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×