OnePlus Two listat din nou de un retailer din China, Împreună cu o serie de specificații și preț

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.353 ori
<b>OnePlus Two listat din nou de un retailer din China, Împreună cu o serie de specificații și preț</b>La câteva săptămâni după ce l-am văzut pe OnePlus Two listat în premieră de catre un retailer poate prea entuziast, telefonul apare din nou pe web, tot la un retaileri de proveniență asiatică. Primim acum și un preț nou și evident...

La câteva săptămâni după ce l-am văzut pe OnePlus Twolistat în premieră de catre un retailer poate prea entuziast, telefonul apare din nou pe web, tot la un retaileri de proveniență asiatică. Primim acum și un preț nou și evident specificații.

Rețineți că OnePlus Two nu a fost anunțat încă și la ultima verificare el avea promis un debut undeva în trimestrul 2 sau 3 al anului viitor. Conform listării de pe site-ul Geekbuying din China, noul venit ar avea un procesor Qualcomm Snapdragon 805, tactat la 2.7 GHz, un display LTPS de 5.5 inch, cu rezoluție Full HD și 3 GB RAM. în plus, vom primi 64 GB memorie internă, slot microSD, o cameră de 16 megapixeli în spate și una frontală de 5 MP.

Handsetul va rula Color OS, bazat pe Android 4.4 KitKat și va integra o baterie de 3300 mAh. Prețul menționat de retailer este de 538.19 dolari, iar livrările vor începe în jurul datei de 10 februarie, aparent. Evident, specificațiile nu au fost confirmate de către OnePlus, deci le privim cu suspiciune maximă. De remarcat marginile extrem de subțiri ale ecranului modelului randat aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×