Samsung Galaxy S6 fotografiat În funcțiune Într-o serie de noi imagini!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.307 ori
<b>Samsung Galaxy S6 fotografiat În funcțiune Într-o serie de noi imagini!</b>Finalul de an ne aduce încă o scăpare a lui Samsung Galaxy S6, fotografiat în funcțiune de această dată, dar ca de obicei privim cu precauție aceste imagini. Sursa lor este Toranji, un blog din Iran, care nu are vreo reputație de leakster. &nbsp;...

Finalul de an ne aduce încă o scăpare a lui Samsung Galaxy S6, fotografiat în funcțiune de această dată, dar ca de obicei privim cu precauție aceste imagini. Sursa lor este Toranji, un blog din Iran, care nu are vreo reputație de leakster.

Observăm că noul model are margini destul de groase pentru standardele actuale, că este alungit și îngust, dar și că adopta notificările cards ale lui Lolipop. Wallpaperul din fundal este în stil Samsung și butonul Home trademark al companiei sud coreene se afla la posturi. Remarcăm și rama metalică și un spate ce pare a fi și el metalic, dar și o serie de versiuni de culoare diferită pentru acest handset.

Samsung Galaxy S6

Totuși, modificările de design față de predecesori nu sunt atât de radicale pentru un așa numit Project Zero, cel care avea ca scop să rupă gura târgului cu un S6 complet reinventat. Se pare că Galaxy S6 va sosi cu un display Quad HD de 5.2 sau 5.5 inch, cu panou Super AMOLED, procesor Snapdragon 810 64 bit și Android 5.0 Lollipop ca OS. Terminalul ar putea să aibă și o versiune Edge, în stil Note Edge, cu ecran lateral.

Cum vi se pare această scăpare? Veridica sau nerealistă?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×