OnePlus Two se lansează În trimestrul 2 sau 3 al anului viitor, conform directorului Carl Pei

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 748 ori
<b>OnePlus Two se lansează În trimestrul 2 sau 3 al anului viitor, conform directorului Carl Pei</b>Directorul lui OnePlus Global, Carl Pei ar fi declarat în exclusivitate pentru BGR India că telefonul OnePlus Two va fi anunțat în trimestrul 2 sau 3 al anului viitor. Vestea vine pe fondul debutului în India al lui OnePlus One și a deschiderii unui...

Directorul lui OnePlus Global, Carl Pei ar fi declarat în exclusivitate pentru BGR India că telefonul OnePlus Two va fi anunțat în trimestrul 2 sau 3 al anului viitor. Vestea vine pe fondul debutului în India al lui OnePlus One și a deschiderii unui magazin OnePlus în Beijing.

OnePlus Two ar putea aduce un display mai mic decât al primului model și va costa puțin mai mult decât One, care a fost aproape vândut în pierdere de către producătorul său. O sursă apropiată de tânăra companie chineză ar fi declarat că viitorul smartphone va aduce și câteva surprize pe partea de hardware, fără a oferi detalii în plus. Pentru mine, o surpriză a fi ca Nokia/Microsoft sau Apple să își împrumute tehnologia și altor companii, ceea ce nu se va întâmpla prea curând.

Dacă OnePlus One vine cu 3 GB RAM și un procesor Snadpragon 801, probabil că urmașul sau va avea 3 sau 4 GB RAM, un procesor Snapdragon 810 și cel puțin o baterie de 3000 mAh. Rămâne de văzut dacă OnePlus Two va avea CyanogenMod preinstalat, având în vedere faptul că în India de exemplu Micromax are exclusivitatea pentru acest software. Totuși, OnePlus lucrează la propriul build Android, care va debuta în februarie 2015.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×