O companie de origine chineză susține faptul că design-ul lui iPhone 6 a fost copiat

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.093 ori
<b>O companie de origine chineză susține faptul că design-ul lui iPhone 6 a fost copiat</b>Deși până în acest moment, companiile chineze erau cele acuzate de către marii producătorii de smartphone-uri ca urmare a folosirii unui design foarte similar pe device-urile lansate, iată că acum lucrurile iau o întorsătură. Mai precis, aflăm...

Deși până în acest moment, companiile chineze erau cele acuzate de către marii producătorii de smartphone-uri ca urmare a folosirii unui design foarte similar pe device-urile lansate, iată că acum lucrurile iau o întorsătură. Mai precis, aflăm că producătorul chinez Digione susține faptul că iPhone 6/6 Plus copiază design-ul unui terminal lansat anterior în China.

Acest device sub branding Digione este unul de tip low-end ce sosește cu un display de 5.5-inch, sistemul de operare Android și un preț de doar 130$. Potrivit ultimelor informații, Digione a trimis în luna septembrie a acestui an o scrisoare către Apple prin care se aducea la cunoștiință faptul că noua generație iPhone încalcă un brevet de design acordat în luna iunie în China.

Cu toate acestea, producătorul chinez nu a primit nici un răspuns din partea Apple până acum, motiv pentru care s-a considerat de cuviință ca scrisoarea în cauză să fie dezvăluită online și astfel să fie atrasă atenția atât a presei, cât și a gigantului din Cupertino.

După cum bine știm, acum ceva timp, și cei de la Lenovo au lansat modelul Sisley, device ce copiază aproximativ în totalitate design-ului lui iPhone 6 și care până în acest moment nu a atras atenția Apple, cel puțin în mod public. Rămâne de văzut cum se va sfârși această acuzație și ce anume are de gând să facă Apple în cazul Digione.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×