OnePlus 3 primeşte OxygenOS 3.5 Community Build, în continuare bazat pe Android Marshmallow

769 ori
<b>OnePlus 3 primeşte OxygenOS 3.5 Community Build, în continuare bazat pe Android Marshmallow</b>Posesorii de terminale OnePlus 3 pot instala de astăzi pe handset-ul din dotare, noua versiune OxygenOS 3.5. Acest release vine în versiunea Community Build și este în continuare bazat pe Android Marshmallow, oferind rezolvarea bug-urilor semnalate de

Pentru mulţi dintre posesorii de terminale precum Nexus 5 sau un Galaxy S5 să zicem "salvarea" va veni de la un custom ROM ca Cyanogen, ce le va aduce Nougat în următoarele luni. Şi OxygenOS ar trebui să se alinieze cu acest release în perioada următoare, dar până atunci el a fost actualizat la versiunea OxygenOS 3.5, doar pentru OnePlus 3 deocamdată.

OxygenOS 3.5

E vorba despre o versiune "Community Build" a lui Oxygen OS 3.5, care rulează doar pe cel mai nou flagship OnePlus în acest moment. Softul e în continuare bazat pe Android Marshmallow, iar un "Community Build" este o versiune specială de soft, care adună feedback de la utilizatori, pentru a face viitoarele release-uri mai bune.

Asta înseamnă că teoretic avem un OxygenOS stabil, dar nu toate bugurile au fost eliminate. Cei care sunt norocoşii posesori ai unui OnePlus 3 trebuie să descarce cel mai nou Community Build pe PC, apoi să deschidă ADB, să booteze cu telefonul în mod recovery şi apoi să facă sideloading cu fişierul zip. OnePlus se va ocupa de actualizările OTA pe viitor, dar doar pentru Community builds.

Cei care vor să revină la versiunea de bază vor trebui să facă un flash pe curat cu OxygenOS cel oficial. Varianta 3.5 aduce îmbunătăţiri de UI, noi variante de aplicaţii Clock, Weather şi file manager, soft al camerei upgradat şi setări mai bine organizate. Deocamdată Android Pay nu e suportat şi există şi probleme cu interfaţa la temele custom.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×