OnePlus X de acum și în oferta operatorului Digi Mobil; iată prețul de comercializare

3.476 ori
<b>OnePlus X de acum și în oferta operatorului Digi Mobil; iată prețul de comercializare</b>Cei de la RCS&RDS ne suprind mai mereu cu smartphone-urile aduse &icirc;n oferta Digi Mobil, cel mai recent exemplu fiind introducerea modelului OnePlus X. Acest terminal atractiv poate fi achiziționat &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi la abonament...

Cei de la RCS&RDS ne suprind mai mereu cu smartphone-urile aduse în oferta Digi Mobil, cel mai recent exemplu fiind introducerea modelului OnePlus X. Acest terminal atractiv poate fi achiziționat începând de astăzi la abonament împreună cu un sistem de rate despre care aflați mai jos.

Dacă veți opta pentru plata integrală, telefonul costă 1.399 lei cu mențiunea că vom avea de plătit și un abonament lunar la alegere din portofoliul operatorului (Optim 2, Optim 3, Optim 5, Optim Nelimitat). De asemenea, există și posibilitatea de a opta pentru un sistem de rate, fiind puse la dispoziție două oferte.

 OnePlus X de acum și în oferta operatorului Digi Mobil; iată prețul de comercializare

Prima dintre acestea presupune plata unui avans inițial de 770 lei și alegerea din 3 tipuri de rate: pe 3, 6 sau 12 luni. Cea de-a doua ofertă ne obligă la plata unui avans de 1.120 lei, urmând ca rata lunară să fie ceva mai mică. Despre telefon, știți deja faptul că vine cu display Full HD AMOLED de 5 inch, procesor quad-core Snapdragon 801 și 3 GB memorie RAM.

Primim 16 GB spațiu intern de stocare, suport pentru carduri microSD de până la 128 GB și o cameră foto principală de 13 megapixeli. La pachet se mai află un senzor frontal de 8 megapixeli, conectivitate 4G LTE, A-GPS, și o baterie de 2525 mAh. Puteți găsi mai multe detalii despre smartphone și despre serviciile Digi Mobil de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×