Motorola Moto G4 Plus ajunge în portofoliul QuickMobile; costă 1.499 lei

2.675 ori
<b>Motorola Moto G4 Plus ajunge în portofoliul QuickMobile; costă 1.499 lei</b>Tot astăzi în portofoliul celor de la QuickMobile debutează și smartphone-ul Motorola Moto G4 Plus - terminal cu display Full HD de 5.5 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 617 și 3 GB memorie RAM. Pentru moment, sunt disponibile variantele cu

Cei de la QuickMobile au listat astăzi o serie de noutăți în materie de terminale mobile, printre ele aflându-se și smartphone-ul Motorola Moto G4 Plus. Acest phablet ce vine cu display IPS de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), și procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 617 de 1.5 GHz este afișat de către magazin la un preț de 1.499 lei - fiind disponibile două variante de culoare: alb, respectiv negru.

Moto G4 Plus

Printre alte dotări ale sale întâlnim chip-ul de 3 GB memorie RAM, un modul de 32 GB spațiu intern de stocare și slotul pentru carduri microSD de până la 256 GB. Motorola Moto G4 Plus ne oferă o cameră foto principală de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0, telemetru laser pentru focalizarea rapidă și bliț dual-tone, respectiv un senzor frontal de 5 megapixeli ce aduce alături și modul de fotografiere auto-HDR.

Moto G4 Plus QuickMobile

Nu uităm de prezența unui scanner de amprente la pachet, dar nici de bateria de 3000 mAh ce oferă suport pentru tehnologia de încărcare rapidă. Moto G4 Plus vine cu 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.1, și cu un port microUSB v2.0. Acest terminal cântărește 155 grame, măsoară 9.8 mm în grosime, și achiziția sa de pe site-ul QuickMobile vă aduce cadou și o pereche de ochelari VR.

Îl găsiți aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×