Allview pregătește lansarea unui smartphone cu display curbat; vedem funcțiile marginilor într-un prim teaser

1.474 ori
<b>Allview pregătește lansarea unui smartphone cu display curbat; vedem funcțiile marginilor într-un prim teaser</b>Observăm faptul că cei de la Allview au &icirc;nceput să pună un mare accent asupra smartphone-urile cu funcții inedite, iar acum după lansarea lui X3 Soul Pro - model cu tehnologia 3D Touch, este r&acirc;ndul unui model la fel de special. Sub...

Observăm faptul că cei de la Allview au început să pună un mare accent asupra smartphone-urile cu funcții inedite, iar acum după lansarea lui X3 Soul Pro - model cu tehnologia 3D Touch, este rândul unui model la fel de special. Sub denumirea eMagic, noul telefon ni se prezintă astăzi într-un prim teaser.

Din imaginea afișată mai sus remarcăm un display similar cu cel regăsit la ora actuală pe Samsung Galaxy S7 Edge, unul mai puțin curbat totuși. Pe marginea din dreapta se remarcă o zonă specială unde avem acces la cele mai utilizate aplicații din telefon, cum este cazul Gmail, YouTube, dar și player audio.

Ținând cont de funcțiile dezvăluite de către acest teaser, ne așteptăm ca viitorul smartphone să fie unul cu adevărat arătos, probabil cu o ramă metalică și suprafețe din sticlă. Desigur, din ecuație nu vor lipsi nici specificațiile high-end (procesor octa-core, 2 - 3 GB memorie RAM, și posibil un scanner de amprente).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×