Opera 10, gata de lansare pe 1 septembrie

1.528 ori
<b>Opera 10, gata de lansare pe 1 septembrie</b>Opera a lansat recent versiunea release candidate a browserului Opera 10, urmand sa faca disponibila versiunea sa finala in data de 1 septembrie. Puteti descarca si testa varianta release candidate folosind aceasta adresa. Opera 10 RC vine cu aceleasi...

Opera a lansat recent versiunea release candidate a browserului Opera 10, urmand sa faca disponibila versiunea sa finala in data de 1 septembrie. Puteti descarca si testa varianta release candidate folosind aceasta adresa.

Opera 10 RC vine cu aceleasi feature-uri ca versiunea finala, printre care si un nou look si feeling, noi iconuri si o viteza imbunatatita. Browserul include Opera Turbo, o functie care mareste latimea de banda utilizata, mai ales in cazul conexiunilor lente la Internet. De asemenea, publicul va beneficia si de un Opera Mail imbunatatit, clientul de e-mail incorporat oferit de Opera.

Browsingul se va face cu ajutorul taburilor, dar sistemul a evoluat, fiind acum bazat pe thumbnail-uri cu dimensiuni customizabile. Utilizatorii isi vor putea personaliza adresele preferate si lookul paginii de start cu ajutorul functiei Opera Speed Dial. In cele din urma, aflam ca Opera 10 este mult mai rapid, in special la incarcarea unor pagini care solicita din plin orice browser, in genul lui Gmail sau Facebook. Per total, noua versiune ar trebui sa fie cu 40% mai rapida decat Opera 9.6 .

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×