Nokia anunta serviciul de plati mobile Nokia Money, disponibil din 2010

1.197 ori
<b>Nokia anunta serviciul de plati mobile Nokia Money, disponibil din 2010</b>In cazul in care va mai amintiti, Nokia a investit in compania de plati mobile Obopay inca din luna martie a acestui an si se pare ca investitiile au dat roade, de vreme ce gigantul finlandez tocmai a anuntat un nou serviciu financiar pentru telefoane...

In cazul in care va mai amintiti, Nokia a investit in compania de plati mobile Obopay inca din luna martie a acestui an si se pare ca investitiile au dat roade, de vreme ce gigantul finlandez tocmai a anuntat un nou serviciu financiar pentru telefoane mobile. Acesta va intra pe piata din 2010, sub numele de Nokia Money.

Serviciul este bazat pe platforma de plati mobile a celor de la Obopay si ofera acces la optiunile de baza de care poate dispune un client. Mai precis, utilizatorii lui Nokia Money vor putea transfera diferite sume de bani catre anumiti destinatari doar folosindu-se de numarul de telefon al persoanelor respective.

In plus, prin acelasi serviciu, veti putea plati facturi si costul unor produse, servicii, reincarcand si cartele SIM prepaid, plus multe altele. Serviciul va fi disponibil 24 de ore din 24, cata vreme beneficiati de semnal pe telefonul mobil. Se pare ca Nokia doreste ca Money sa fie mai degraba destinat mediului rural, de vreme ce utilizatorii urbani au deja acces la oferte de acest gen online.

Nokia Money va fi prezentat in cadrul showului Nokia World 2009, de saptamana viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×