OnePlus 3 primeşte şi certificarea FCC, e gata de lansare la mijloc de luna iunie

1.448 ori
<b>OnePlus 3 primeşte şi certificarea FCC, e gata de lansare la mijloc de luna iunie</b>La scurt timp după ce smartphone-ul OnePlus 3 primea certificarea din partea autorităților chineze TENAA, iată-l acum aprobat și de către agenția americană FCC. Potrivit acestui document, s-ar părea că telefonul urmează a fi lansat oficial chiar luna

Cu doar 2 zile în urma vedeam şi o fotografie oficială a lui OnePlus 3, cu ocazia certificării sale via TENAA, iar azi telefonul a ajuns şi la FCC. Tot în ultimele zile am văzut şi un headset VR dedicat lansat de OnePlus special pentru a urmări debutul acestui flagship. Toate semnele că ne apropiem de lansare sunt aici.

Odată cu certificarea FCC a apărut şi informaţia că telefonul va fi anunţat pe 14 iunie, în acel mediu virtual VR promis de OnePlus sub forma lui "Loop". Handsetul apare la FCC cu numele de cod A3000, acelaşi cu care fusese confirmat şi la autoritatea chineză. Îl aşteptăm pe nou venit cu o carcasă metalica unibody cu un design destul de generic, în stil HTC, Huawei şi Meizu şi parcă mai slim decât predecesorul.

Smartphone-ul ar trebui să aibă şi un procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB RAM, 64 GB stocare şi o baterie de 3000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă (Quick Charge 3.0). Vom primi şi o cameră principală de 16 megapixeli, deşi din imagini ea nu pare să aducă nimic fistichiu, precum un telemetru laser, doi senzori foto sau măcar un blitz dual tone.

În faţă se va afla un scanner de amprente integrat în butonul Home, sperăm noi mai bine decât pe OnePlus 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×