Opera Mini 4.2, acum si in varianta Android

1.342 ori
<b>Opera Mini 4.2, acum si in varianta Android</b>Opera Mini, in varianta sa pentru terminale Android tocmai a trecut de la versiunea beta la cea finala. Browserul este destinat handseturilor ca T-Mobile G1, iar noua versiune include fixuri ale unor buguri si noi functii. Printre noile functii ale lui...

Opera Mini, in varianta sa pentru terminale Android tocmai a trecut de la versiunea beta la cea finala. Browserul este destinat handseturilor ca T-Mobile G1, iar noua versiune include fixuri ale unor buguri si noi functii.

Printre noile functii ale lui Opera Mini 4.2 for Android se numara posibilitatea de a accesa memoria telefonului pentru uploadul sau descarcarea de fisiere si pagini web. De asemenea, noul Opera Mini suporta zoom prin dublu tap si functia "unzoom", iar viteza trackballului utilizat este acum mai buna, in vreme ce paginile web dispun de fonturi mai mari.

Sectiunea de cautare a adreselor URL este acum incorporata in browser, in vreme ce administrarea parolelor a fost imbunatatita, iar problemele cu inchiderea aplicatiei au fost si ele rezolvate. Opera Mini 4.2 suporta si playback video si este o aplicatie gratuita, disponibila acum pe T-Mobile G1.

Sursa: Mobileburn.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×