Opera Mini 5.1, acum si pe Android

1.480 ori
<b>Opera Mini 5.1, acum si pe Android</b>La doar cateva zile dupa lansarea lui Opera Mini 5.1 pe telefoanele bazate pe Java, iata ca browserul ajunge si pe Android. Ca si in cazul telefoanelor cu suport Java, aceasta versiune se axeaza pe o performanta imbunatatita. &nbsp; &nbsp; In plus, Opera...

La doar cateva zile dupa lansarea lui Opera Mini 5.1 pe telefoanele bazate pe Java, iata ca browserul ajunge si pe Android. Ca si in cazul telefoanelor cu suport Java, aceasta versiune se axeaza pe o performanta imbunatatita.

In plus, Opera Mini 5.1 for Android ar fi imbunatatit aranjarea in pagina pe telefoanele cu ecrane de inalta rezolutie, o inovatie binevenita, avand in vedere faptul ca rezolutiile WVGA reprezinta deja un minim necesar pentru multi dintre noi. Browserul este disponibil pentru download din Android Market incepand de astazi.

In acest moment, Opera Mini este cel mai popular browser mobil, cu peste 61 de milioane de utilizatori la nivel global. Aflam si ca softul a fost deja descarcat de peste 1 milion de ori pe iPhone, in doar primele 24 de ore de la lansarea sa pe aceasta platforma.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×