Apple pregateste un rival pentru Google Earth; incepe prin cumpararea companiei Poly9

Autor:  | Publicat în:  Apple 856 ori
<b>Apple pregateste un rival pentru Google Earth; incepe prin cumpararea companiei Poly9</b>Apple este pe cale sa amplifice duelul cu Google, pregatind un serviciu de mapping care ar putea fi un rival de marca pentru Google Earth. Primele mutari in vederea dezvoltarii unei astfel de solutii au fost realizate deja, prin achizitionarea companiei...

Apple este pe cale sa amplifice duelul cu Google, pregatind un serviciu de mapping care ar putea fi un rival de marca pentru Google Earth. Primele mutari in vederea dezvoltarii unei astfel de solutii au fost realizate deja, prin achizitionarea companiei Poly9.

Poly9 este o firma canadiana, care realizeaza softuri interactive 3D, utilizabile in browser. Achizitia a fost realizata recent si vine in completarea celei care a integrat in Apple compania Placebase in 2009. Aceasta se ocupa cu servicii de cartografiere digitala. Daca tehnologiile celor 2 companii vor fi combinate, atunci Apple ar putea lansa un rival pentru Google Earth si o platforma revolutionara de mapping global.

Stim deja ca Poly9 are un proiect de acest gen, sub numele de Globe, un program stil Google Earth care ocupa doar 303 kb si poate rula pe orice platforma. Lansarea unui serviciu cu nume gen iMaps ar reprezenta inca o lovitura la adresa Google, pe masura ce Apple renunta la toate serviciile gigantului motoarelor de cautare.

Apple a achizitionat firma Poly9

Apple a achizitionat firma Poly9

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×