Operatorul japonez KDDI anunță telefonul Gratina 2 (KYY1), Încă un model cu clapetă și rezistent la apă

951 ori
<b>Operatorul japonez KDDI anunță telefonul Gratina 2 (KYY1), Încă un model cu clapetă și rezistent la apă</b>Japonia e probabil una dintre ultimele tari de pe glob în care telefoanele cu clapeta sunt încă considerate la modă. Astfel, vedem din când în când modele noi de acest gen lansate în această țară. E și cazul lui Gratina 2 (KYY10), anunțat de...

Japonia e probabil una dintre ultimele tari de pe glob în care telefoanele cu clapeta sunt încă considerate la modă. Astfel, vedem din când în când modele noi de acest gen lansate în această țară. E și cazul lui Gratina 2 (KYY10), anunțat de operatorul japonez KDDI în această săptămână.

Terminalul este un handset cu clapeta și corp rezistent la apă și praf. El vine cu suport pentru rețele CDMA2000, include un display IPS LCD de 3 inch, cu rezoluție de 400 x 240 pixeli și un display secundar monocrom. Acesta are o diagonală de 0.9 inch și este extern, iar alte dotări ale handsetului includ un procesor Qualcomm Snapdragon QSC6075, plus o cameră de 8.1 MP în spate cu senzor CMOS.

Operatorul japonez KDDI anunță telefonul Gratina 2 (KYY1), Încă un model cu clapetă și rezistent la apă

Gratina 2 va sosi din februarie 2015, în culori ca alb, roz, verde sau negru, cu suport Bluetooth 2.1 + EDR, port microUSB și funcție de portofel electronic. La interior avem o baterie de 1020 mAh, iar acest model nu arată rău deloc, trebuie să recunosc.

Gratina 2 (KYY1)

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×